Ciocănele de pui fragede la grătar

ciocanele pui jpeg

Nu ştii ce să mai găteşti la masa de prânz sau cină? Prepară o porţie de ciocănele de pui fragede la grătar, care merg bine cu un sos de usturoi.

Ingrediente

350 ml lapte bătut

1 lingură usturoi pudră

1 lingură mix de condimente

1 linguriţă piper

2 linguriţe sare

1 kg ciocănele de pui

Mod de preparare – Ciocănele de pui fragede la grătar

Într-un vas, amesteci laptele bătut, usturoiul pudră, mixul de condimente, piperul şi sarea. Combini într-o pungă resigilabilă cu ciocănelele de pui şi laşi la marinat, la frigider, cel puţin 1 oră.

Laşi jumătate de oră carnea la temperatura camerei, apoi o rumeneşti pe grătarul încins până când îşi schimbă culoarea. Serveşti imediat.

Sursa https://shewearsmanyhats.com

https://shewearsmanyhats.com