Ciorbă de roşii cu cuşcuş

ciorba de rosii cu cuscus jpeg

Cuşcuşul este originar din Africa de Nord, fiind şi un fel de mâncare tradiţional al ţărilor din această parte de lume: Algeria, Maroc, Tunisia şi Libia. Cuşcuşul a pătruns în bucătăria europeană şi se găseşte şi în ţara noastră, în special în magazinele naturiste, dar şi în unele supermarketuri mari. dacă vrei o reţetă altfel de reţetă, poţi prepara o ciorbă de roşii cu cuşcuş.

Ciorbă de roşii cu cuşcuş - Ingrediente

2 morcovi 1 ceapă 1 gulie 200 ml suc concentrat de roşii 2 linguri cuşcuş 4 linguri ulei 1 linguriţă zahăr borş leuştean verde 100 ml smântână sare

Ciorbă de roşii cu cuşcuş - Cum se prepară

Se clocotesc doi litri de apă, se adaugă ceapa şi morcovii întregi. După ce au fiert, se scot cu spumiera într-un castron. În zeama în care au fiert pui concentratul de roşii, uleiul, o linguriţă de zahăr. Laşi la fiert 15-20 de minute. La sfârşit, se adaugă borşul şi se mai lasă câteva clocote, apoi adaugi cuşcuşul. Se ia de pe foc. Ciorba de roşii cu cuşcuş se serveşte caldă, cu smântână, şi decorată cu şuviţe subţiri de leuştean şi gulie verde.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg