Ciorbă dobrogeană de pui

ciorba pui bors acra orez jpeg

Ciorba este uşor acrişoară şi deschide apetitul. Învaţă cum se prepară o ciorbă dobrogeană de pui.

De ce ai nevoie pentru ciorba dobrogeană de pui

1 piept de pui 1l apă 1/2 l borş 1 ceapă 2 morcovi 1 rădăcină pătrunjel şi 1 legătură mărar 1 ceaşcă orez 1 ceapă 1-2 ardei graşi 2 roşii 1 gălbenuş 2 linguri smântână

Cum se prepară ciorba dobrogeană de pui

Se pun la fiert într-un litru de apă, zarzavaturile, ceapa şi ceşcuţa de orez. După ce au fiert, se pune carnea tăiată în patru. După ce fierb, se adaugă borşul. Ciorba de pui se poate acri numai cu roşii. După ce ciorba a fiert, se adaugă  gălbenuşul şi smântâna, mărarul şi pătrunjelul tocate mărunt. Se acoperă şi se ia de pe foc.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg