Ciuperci umplute cu brânză de capră

ciuperci umplute jpeg

La mesele festive din această perioadă, serveşte-i pe cei dragi cu câteva ciuperci cu o umplutură delicioasă din brânză de capră şi usturoi. Este o reţetă simplă şi rapidă, mai ales dacă ai un robot de bucătărie care îţi va uşura munca.

Ingrediente

ulei, pentru uns tava 3 felii de pâine albă 1 căţel de usturoi, tocat grosier 150 g brânză moale de capră, fărâmiţată ½ legătură pătrunjel (doar frunzele) ¼ linguriţă fulgi de ardei iute sare grunjoasă 570 g ciuperci Champignon, fără picioruşe

Mod de preparare

Încingi cuptorul la 200 de grade Celsius. Ungi o tavă de copt cu ulei.

Într-un robot de bucătărie, amesteci pâinea şi usturoiul până se formează firimituri fine. Dai deoparte ½ cană din această compoziţie. Tot în robotul de bucătărie adaugi brânza de capră, pătrunjelul şi fulgii de ardei iute. Condimentezi cu sare şi amesteci până la omogenizare.

Cu lingura, pui umplutura în fiecare ciupercă şi pui firimiturile păstrate în ciuperci. Le aşezi în tava de copt pregătită. Dai ciupercile la cuptor 15 sau 20 de minute, până se înmoaie şi sunt uşor rumenite.

Sursa + foto: www.marthastewart.com

www.marthastewart.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg