Cod în sos de usturoi cu vin

cod jpeg

Peştele va fi mereu o opţiune perfectă pentru cină sau prânz. Cu puţine calorii, codul în sos de usturoi şi vin este un deliciu.

De ce ai nevoie

2 fileuri de cod

2 căţei de usturoi

1/2 ceapă mică

3 linguri ulei

100 ml vin alb

1 lămâie

cimbru

pătrunjel

sare

piper

Cum se prepară peştele

Toci căţeii de usturoi şi jumătatea de ceapă. Încingi 2 linguri de ulei în tigaie şi rumeneşti fileurile de peşte câte 5 minute pe fiecare parte, după ce le-ai asezonat, în prealabil, cu sare şi piper, după gust.

Le scoţi şi pui în loc ceapa şi usturoiul, iar după 2-3 minute torni vinul, adaugi cimbru, pătrunjel tocat, după gust şi laşi să fiarbă până se combină aromele. Adaugi peştele, restul de ulei şi mai ţii 2-3 minute pe foc. Serveşti cu felii de lămâie.

Sursa http://www.spainonafork.com

http://www.spainonafork.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg