Cornuleţe cu rahat

cornulete cu rahat jpeg

E momentul unui răsfăţ la început de săptămână: cornuleţe cu rahat şi un ceai cald!

Ingrediente (6 porţii)

500 g făină 2 căni ulei 1 cană apă 1 lingură zahăr 1 plic drojdie uscată 1 praf de sare 300 g rahat zahăr pudră

Cum se prepară

Se amestecă drojdia, sarea şi zahărul cu apa călduţă. Se adaugă uleiul şi făina şi se frământă un ­aluat potrivit de tare. Se lasă la ­dospit 30 de minute într-un loc cald.

Se întinde o foaie subţire, din care se taie dreptunghiuri. Se aşază pe fiecare dreptunghi câte o bucată de rahat şi se rulează. Se coc la foc potrivit până devin ­aurii. Se pudrează cu zahăr cât sunt ­calde.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg