Coroniţă cu brânză dulce şi sărată

Dacă vrei să prepari o plăcintă de brânză altfel, noi îţi recomandăm să-i dai forma unei coroniţe cu brânză dulc şi sărată.
De ce ai nevoie pentru coroniţă cu brânză dulce şi sărată
Pentru blat
250 g făină
1/2 plic drojdie
120 ml apă călduţă
1 lingură ulei de măsline
Pentru umplutură
500 g brânză dulce
200 g brânză sărată
1 ou
1/2 linguriţă busuioc uscat
Pentru uns
1 gălbenuş
1 lingură lapte
seminţe de susan
Amestecăm făina cu drojdia şi un praf de sare. Adăugăm uleiul de măsline şi amestecăm puţin. Apoi turnăm treptat apa şi o încorporăm până obţinem un aluat pe care îl lăsăm la dospit (într-un mediu cald) aproximativ 30 de minute.

Află de AICI cum se prepară coroniţă cu brâznă dulce şi sărată.
Află de AICI cum se prepară coroniţă cu brâznă dulce şi sărată.