Cotlet de porc cu verdeţuri
![friptura de porc jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-d/df7df39e-d9c5-448d-8c17-07afdeedb332/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D750%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Ierburile aromatice vor oferi un gust deosebit cărnii de porc. Iată care sunt cele mai potrivite pentru a obţine cea mai bună şi mai fragedă friptură de porc.
De ce ai nevoie pentru friptură
2 medalioane de porc
50 ml ulei
rozmarin
pătrunjel
4 căţei de usturoi
sare
piper
Cum se prepară friptura
Toci rozmarinul şi pătrunjelul, adaugi usturoiul pisat, sare, piper, după gust, şi uleiul. Freci medalioanele cu această marinadă, le pui într-o pungă şi ţii le frigider cel puţin 2 ore.
Scoţi carnea, o laşi să ajungă la temperatura camerei şi o pui în tavă. O acoperi cu o folie şi o dai la cuptor 40-45 de minute. Îndepărtezi folia şi laşi carnea să se rumenească.