Covrigi cu caşcaval

covrigei cu cascaval jpeg

Preparatele sărate de la aperitiv deschid pofta de mâncare a mesenilor. Iar aceşti covrigei cu caşcaval sunt un deliciu pe care trebuie să-l prepari!

De ce ai nevoie pentru covrigi cu caşcaval

500 g făină

150 g piure de cartofi

150 g unt

1 praf sare

250 ml apă călduţă

1 cub drojdie

100 g caşcaval

1 ou

Cum se prepară covrigii cu caşcaval

Amesteci făina cu sarea, adaugi drojdia dizolvată în apă, apoi piureul de cartofi şi, la sfârşit, untul topit. Frămânţi bine şi, dacă mai este nevoie, completezi cu apă sau făină, până obţii un aluat elastic, nelipicios. Laşi să crească până îşi dublează volumul, apoi îl tai bucăţi, cam cât o mandarină. Modelezi baghete lungi de 10-15 cm cărora le dai formă de semilună. Ungi cu ou, după care presari caşcaval ras. Le aşezi într-o tavă tapetată şi dai la cuptorul preîncălzit, 20-30 de minute.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg