Cremă de ciocolată, fără îndulcitori sau zahăr
![crema jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-c/cb7ac3f9-afb8-4642-84b2-54784b4c2adb/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D745%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Este atât de bună că o vei mânca cu lingura din borcan. De asemenea, o poţi întinde pe pâine, pe clătite sau poţi umple prăjituri.
De ce ai nevoie pentru cremă de ciocolată
400 g alune de pădure descojite
4 curmale
2 linguri cacao
1 praf sare
Cum se prepară crema de ciocolată
Pui alunele într-o tavă de cuptor şi le coci 7-10 minute, având grijă să le amestcei constant. Când se rumenesc uşor, stiungi focul şi le laşi la răcorit. Le pui în blender şi le pasezi până obţii o cremă fină. Adaugi curmalele, cacaua şi sarea. Pasezi până se omogenizează, apoi pui crema într-un borcan şi o ţii la rece.