Creveţi cu mirodenii şi legume
Când vrei o cină rapidă şi gustoasă sau vrei să-ţi impresionezi musafirii, iată o reţetă simplă cu creveţi.
porumb din conservă sau decongelat
650-700 g c
amestec de condimente
z
pătrunjel tocat
Într-o tigaie mare încălzeşti ulei la foc mediu. Adaugi ceapa şi ardeii graşi şi căleşti până se înmoaie, circa 5 minute. Pui şi usturoiul, porumbul şi continui călirea încă 1 minut. Le transferi într-un bol.
Mai adaugi ulei în tigaie, pui creveţii pe un singur strat, asezonezi cu sare, piper şi cu amestecul de condimente Cajun. Îi prăjeşti până când nu mai sunt roz, circa 1-2 minute pe fiecare parte. Adaugi legumele, zeama de lămâie şi amesteci până s-au combinat. Ornezi cu pătrunjel tocat.
Sursa: