Creveţi la cuptor

Un preparat uşor, cu foarte puţine calorii şi care este recomandat pentru cardiaci, deoarece conţine mult Omega-3.
De ce ai nevoie pentru creveţi la cuptor
700 g creveţi cruzi, descojiţi
1 căpăţână de usturoi
1 lingură unt
1 lingură ulei
100 g pesmet
50 g parmezan
sare
piper
suc de lămâie, opţional
Cum se prepară creveţii la cuptor
Dai drumul la cuptor şi aşezi în tavă hârtie de copt, pe care o ungi cu ulei. Aşezi creveţii în tavă, presari pesmetul, usturoiul zdrobit şi parmezanul. Condimentezi cu sare şi piper după gust. Amesteci să se uniformizeze şi pui peste ei câte un cubuleţ de unt. Dai tava la cuptor pentru 7-10 minute, până când creveţii devin uşor roz. Înainte să-i serveşti, dacă vrei, îi stropeşti cu suc de lămâie.
Sursa foto http://www.theseasonedmom.com