Cum să rumeneşti perfect legumele la cuptor

Ne bucurăm numai la vederea roadelor toamnei, dar'mite să le mai şi mâncăm în fel şi chip. Aşa că află şi tu secretele unei reţete simple şi cum să rumenşeti perfect legumele la cuptor.
Cum să rumeneşti perfect legumele la cuptor - Ingrediente
10-15 morcovi 3 căni varză de Bruxelles, feliate 1 ceapă roşie, feliată 1 dovleac mai mic, feliat 2 căni struguri roşii 1/4 cană ulei de măsline 6 căţei usturoi, pisaţi 2 rămurele cimbru 4 rămurele salvie sare piper 2 linguri miere (miere)
Cum să rumeneşti perfect legumele la cuptor - Mod de preparare
Încingi cuptorul. Într-un vas, amesteci cepele, varza de Bruxelles, morcovii, dovleacul şi strugurii. Adaugi uleiul, usturoiul, sare şi piper. Amesteci bine. Întinzi foaie de copt într-o tavă, şi aşezi legumele şi strugurii. Presari cimbru şi salvie. Laşi să se rumenească 45-50 de minute, amestecând la jumătatea timpului.
Odată ce s-au mai înmuiat, scoţi din cuptor şi elimini sâmburi şi coji, unde este cazul. Dacă adaugi miere, fă-o când sunt legumele calde. Amesteci. Adaugi sare şi piper şi serveşti fierbinte.
sursa: http://lexiscleankitchen.com/
Ciuperci rumenite în unt cu usturoi
Ciuperci rumenite în unt cu usturoi
Salată cu varză de Bruxelles rumenită
Salată cu varză de Bruxelles rumenită