Cum se face untul de migdale

unt de migdale jpeg

Este disponibil în comerţ, dar cel preparat în casă are un gust mult mai bun.

De ce ai nevoie pentru unt de migdale

600 g migdale

1 praf de sare

Cum se prepară untul de migdale

Dai drumul la cuptor şi aşezi migdalele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Le ţii la cuptor 20-25 de minute, până când migdalele sunt uşor aurii când le rupi în jumătate. Ai grijă să nu le arzi, deoarece vor deveni amărui.

După ce s-au răcit complet le pui în blender şi le pasezi aproximativ 15 minute. Din când în când rade cu o spatulă pereţii şi baza vasului. La final trebuie să aibă o consistenţă cremoasă. Adaugi sare, dacă vrei un gust mai intens. Păstrezi untul de migdale la frigider 1-2 săptămâni, în borcane. Îl poţi servi simplu sau alături de îngheţată sau în compoziţia prăjiturilor.

Sursa foto http://thehealthfulideas.com

http://thehealthfulideas.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg