Dovlecei cu parmezan şi porumb
În doar 10 minute poţi prepara ceva sănătos ţi plin de arome deosebite. Uite reţeta:
Ingrediente
2 linguri ulei de măsline 2 căţei de usturoi, mărunţit 4 dovlecei, tăiaţi 1cană porumb, congelat sau la conservă ¼ linguriţă busuioc uscat ¼ linguriţă oregano uscat ¼ linguriţă cimbru uscat sare şi piper negru, măcinat, după gust sucul de la 1 lămâie 2 linguri frunze tocate de coriandru proaspăt 2 linguri brânză parmezan răzuită, sau mai multe, după preferinţe
Mod depreparare
Într-o tigaie mare se pune la foc mediu ulei de măsline. Adaugă usturoiul în tigaie, şi lasă-l pentru un minut, amestecând frecvent.
Adaugă dovleceii, porumbul, busuiocul, oregano şi cimbrul. Găteşte, amestecând ocazional, cam 3-4 minute, până când dovlecelul este destul de gătit. Asezonează cu sare şi piper, după gust. Amestecă cu sucul de lămâie şi coriandrul.
Serveşte imediat cu brânză parmezan.
Sursă: http://damndelicious.net