Fasole bătută cu parmezan

Poţi încerca această reţetă şi cu năut în loc de fasole. Acest preparat este perfect servit cu pâine sau lipie şi un strop de usturoi care-i va îmbogăţi aroma. Aşa că vă poftim la o porţie zdravănă de fasole bătută cu parmezan.
Fasole bătută cu parmezan - Ingrediente
400 g fasole albă, fiartă 1-2 căţei usturoi 1/3 cană ulei de măsline 60 g parmezan, răzuită 3-4 linguri zeamă de lămâie
Fasole bătută cu parmezan - Mod de preparare
Pui toate ingredientele într-un blender şi mixezi până obţii o pastă moale. Asezonezi după gust, şi mai adaugi puţină zeamă de lămâie dacă e nevoie. Serveşti la temperatura camerei cu pâine sau lipie.
Fasole bătută. Reţetă moldovenească
Fasole bătută. Reţetă moldovenească
Supă-cremă de fasole şi legume
Supă-cremă de fasole şi legume
sursa foto: taste.com.au