Fasole bătută cu parmezan

fasole batuta cu parmezan jpeg

Poţi încerca această reţetă şi cu năut în loc de fasole. Acest preparat este perfect servit cu pâine sau lipie şi un strop de usturoi care-i va îmbogăţi aroma. Aşa că vă poftim la o porţie zdravănă de fasole bătută cu parmezan.

Fasole bătută cu parmezan - Ingrediente

400 g fasole albă, fiartă 1-2 căţei usturoi 1/3 cană ulei de măsline 60 g parmezan, răzuită 3-4 linguri zeamă de lămâie

Fasole bătută cu parmezan - Mod de preparare

Pui toate ingredientele într-un blender şi mixezi până obţii o pastă moale. Asezonezi după gust, şi mai adaugi puţină zeamă de lămâie dacă e nevoie. Serveşti la temperatura camerei cu pâine sau lipie.

Fasole bătută. Reţetă moldovenească

Fasole bătută. Reţetă moldovenească

Fasole bătută, cu usturoi

Fasole bătută, cu usturoi

Supă-cremă de fasole şi legume

Supă-cremă de fasole şi legume

sursa foto: taste.com.au