Frigărui cu pui şi portocale

frigarui pui portocale jpeg

Îţi plac frigăruile? Cu siguranţă nu le-ai încercat pe acestea. Uite reţeta pentru un preparat delicios de frigarui cu pui, unde “vedeta” este reprezentată de portocale.

Ingrediente

2 piepţi de pui, dezosaţi, fără piele ¾ ceapă roşie 1 portocală 1 dovlecel mediu

Pentru glazură

2 linguri ulei de măsline

1 linguriţă condiment de usturoi

1 linguriţă condiment de ceapă

1 linguriţă piper

1 linguriţă sare

1 linguriţă condiment de Chili

1 linguriţă boia

½ sucul de la 1 portocală

1 linguriţă coajă de portocală

Mod de preparare

Pregăteşte grătarul. Taie dovlecelul în cubuleţe mici. Curăţă portocala şi tai-o în bucaţi mici. Taie ceapa în felii. Taie puiul în bucăţele. Asamblează frigăruile astfel: pune ceapă, dovlecel, pui şi repetă procesul până când vor fi 3 bucăţi de pui. Ar trebui sa-ţi iasă cam 8 frigărui. Dacă ai mai mult pui şi legume mai poţi adauga.

Pune aceste frigărui cu pui în tavă. Prepară glazura: pune toate ingedientele şi amestecă-le. Pune glazura deaspura frigăruilor. Pune aceste frigarui cu pui pe grătar şi lasa-le pentru 20 de minute, întorcându-le la fiecare 10 minute.

Frigarui cu carne de curcan

Frigarui cu carne de curcan

Frigarui de peste

Frigarui de peste

Pastrav la gratar cu frigarui

Pastrav la gratar cu frigarui

Sursa: http://ieatthereforeicook.com