Frigărui cu pui şi portocale
Îţi plac frigăruile? Cu siguranţă nu le-ai încercat pe acestea. Uite reţeta pentru un preparat delicios de frigarui cu pui, unde “vedeta” este reprezentată de portocale.
Ingrediente
2 piepţi de pui, dezosaţi, fără piele ¾ ceapă roşie 1 portocală 1 dovlecel mediu
Pentru glazură
2 linguri ulei de măsline
1 linguriţă condiment de usturoi
1 linguriţă condiment de ceapă
1 linguriţă piper
1 linguriţă sare
1 linguriţă condiment de Chili
1 linguriţă boia
½ sucul de la 1 portocală
1 linguriţă coajă de portocală
Mod de preparare
Pregăteşte grătarul. Taie dovlecelul în cubuleţe mici. Curăţă portocala şi tai-o în bucaţi mici. Taie ceapa în felii. Taie puiul în bucăţele. Asamblează frigăruile astfel: pune ceapă, dovlecel, pui şi repetă procesul până când vor fi 3 bucăţi de pui. Ar trebui sa-ţi iasă cam 8 frigărui. Dacă ai mai mult pui şi legume mai poţi adauga.
Pune aceste frigărui cu pui în tavă. Prepară glazura: pune toate ingedientele şi amestecă-le. Pune glazura deaspura frigăruilor. Pune aceste frigarui cu pui pe grătar şi lasa-le pentru 20 de minute, întorcându-le la fiecare 10 minute.
Sursa: http://ieatthereforeicook.com