Frigărui de pui cu şuncă şi caşcaval

frigarui pui sunca cascaval jpeg

Simple şi gustoase, aceste frigărui de pui cu şuncă şi caşcaval sunt oricând un deliciu.

Ingrediente

300 g piept de pui 300 g şuncă presată 200 g caşcaval 10-15 roşii cherry 1 lingură făină 50 g unt busuioc uscat frunze de busuioc proaspăt sare piper roşu zdrobit

Cum se prepară

Se taie pieptul de pui cuburi cu latura de circa 2 cm, se condimentează cu ­sare, piper şi busuioc uscat sau verde tocat mărunt. Se trec prin făină şi se rumenesc, la foc iute, în unt bine încins. Se scot pe prosoape absorbante şi se lasă să se răcească.

Se taie caşcavalul cubuleţe (de ­aceeaşi mărime ca şi cele de pui) sau se decupează cu forme speciale, în diferite figurine. Şunca presată se taie şuviţe cu lăţimea de 2 cm.

Se înfig pe ţepuşe de frigărui, alternativ, cubuleţele de pui, fâşiile de şuncă pliate, bucăţile de caşcaval, o roşie cherry, frunze verzi de busuioc (ca în imagine) sau după imaginaţie.