Frigărui de pui în stil grecesc

Servite cu cartofi copţi sau alte legume, frigăruile de pui preparate în stil grecesc te vor cuceri de la prima preparare. Să mai spunem că sunt incredibil de simplu de preparat?
De ce ai nevoie pentru frigărui
60 ml ulei
60 ml suc de lămâie
1 linguriţă sare
1 linguriţă oregano
1 linguriţă rozmarin
½ linguriţă piper
3 căţei de usturoi
1 piept de pui dezosat
2 ardei
1 ceapă roşie
Cum se prepară frigărui de pui în stil grecesc
Amesteci usturoiul pisat cu rozmarinul tocat, oregano, sare, piper, ulei şi zeamă de lămâie.
Tai pieptul de pui bucăţi şi-l amesteci cu marinada. Laşi peste noapte, la frigider, pieptul de pui pentru a se pătrunde aromele.
Tai ardeii şi ceapa bucăţi şi înfigi alternativ, pe un băţ de frigărui, bucăţi de carne, ardei şi ceapă. Le aşezi într-o tavă tapetată şi le dai la cuptor până când se înmoaie carnea. De asemenea, pot fi preparate şi pe grătar.