Friptură de vită la grătar

Sirloin with Whisky and Pepper jpeg

Vara, preparatele la grătar sunt la loc de cinste. Încearcă o friptură de vită bine rumenită, care îţi va lăsa gura apă.

Ingrediente 500 g muşchi sau vrăbioară de viţel sare cimbru 1-2 linguri ulei legume făcute pe grătar, după gust

Mod de preparare

Tai carnea de vită în felii de două degete, le stropeşti cu ulei şi pui cimbru, după gust. Le laşi aproximativ 2 ore la temperatura camerei, pentru ca, în momentul în care aşezi carnea pe grătar, să nu sufere un şoc termic.

Întorci fripturile, de pe o parte pe alta, la fiecare minut şi le ţii atât cât le vrei de făcute. Le dai deoparte de pe grătar, le laşi cam 10 minute, le presari cu sare, după gust şi le mănânci alături de legumele tale preferate.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg