Fursecuri cu cacao şi migdale

fursecuri americane cu ciocolata jpeg

Gustoase şi foarte uşor de preparat, fursecurile cu cacao şi migdale sunt acel dulce care poate fi oricând pe masă pregătit pentru oricine pofteşte.

Ingrediente

250 g făină 150 g unt 150 g zahăr 1 linguriţă praf de copt 1 gălbenuş 100 g alune mărunţite 50 ciocolată neagră 50 g cacao 50 g zahăr pudră pentru ornat

Mixezi untul, ţinut la temperatura camerei, cu zahărul până devine o spumă. Ulterior, adaugi gălbenuşul şi continui să mixezi. Încorporezi făina cu cacaua, praful de copt şi alunele.

Le adaugi la compoziţia de unt şi amesteci cu o spatulă. Aluatul obţinut îl dai la frigider 3 ore. Ulterior, formezi biluţe pe care le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Le dai la cuptor aproximativ 15 minute. Când se răcesc, le ornezi cu zahăr pudră.

sursa foto: Shutterstock