Fursecuri cu portocale

Orice musafir se va simţi răsfăţat odată întâmpinat cu aceste fursecuri.
Ingrediente (2 tăvi)
1 pachet unt 150 g zahăr pudră 300 g făină coaja de la 1 lămâie 3 linguri suc de portocale 1 praf de copt 1 ou 2-3 linguri zahăr pudră pentru decor
Mod de preparare
Mixezi untul cu zahărul pudră până capătă aspectul unei creme. Adaugi oul, făina în ploaie şi praful de copt şi amesteci până se omogenizează toate ingredientele. Încorporezi sucul de portocale şi coaja de lămâie. Aluatul obţinut îl dai prin forma specială de prăjituri, făcând mici batoane, ale căror capete le uneşti. Aşezi hârtie de copt într-o tavă, pui coroniţele şi le dai la cuptor, încălzit în prealabil, până se rumenesc.Laşi să se răcorească puţin şi pudrezi cu zahăr.