Fusilli cu somon și mazăre

fusili cu somo si mazare jpg

Ai poftă de o porţie de paste, îţi venim în ajutor cu următoarea reţetă!

Ingrediente

240 g paste fusilli

1 cub unt

1 șalotă mare, tăiată mărunt

140 g mazăre congelată

2 fileuri somon fără piele, tăiate în bucățele

120 g smântână de gătit

½ cub legume cu conținut scăzut de sare

parmezan ras

sare și piper

Mod de preparare

Într-o cratiță, fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, topești untul într-o altă cratiță, adaugi șalota și o călești 5 minute sau până se înmoaie. Adaugi mazărea, somonul, smântâna și 50 ml de apă. La final, încorporezi și cubul de legume.

Gătești 3-4 minute, adaugi sare și piper și amesteci ușor cu pastele. Pentru un plus de gust, razi parmezan deasupra înainte de servire.