Fusilli cu somon și mazăre
Ai poftă de o porţie de paste, îţi venim în ajutor cu următoarea reţetă!
Ingrediente
240 g paste fusilli
1 cub unt
1 șalotă mare, tăiată mărunt
140 g mazăre congelată
2 fileuri somon fără piele, tăiate în bucățele
120 g smântână de gătit
½ cub legume cu conținut scăzut de sare
parmezan ras
sare și piper
Mod de preparare
Într-o cratiță, fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, topești untul într-o altă cratiță, adaugi șalota și o călești 5 minute sau până se înmoaie. Adaugi mazărea, somonul, smântâna și 50 ml de apă. La final, încorporezi și cubul de legume.
Gătești 3-4 minute, adaugi sare și piper și amesteci ușor cu pastele. Pentru un plus de gust, razi parmezan deasupra înainte de servire.