Gogoşi cu brânză şi busuioc

Aceste gogoşi cu două feluri de brânză sunt perfecte pentru aperitiv.
Ai nevoie de
¼ cană unt
1 cană apă
1 cană făină
1 praf de ardei iute
1 cană brânză cedar rasă
½ cană parmezan
2 linguri busuioc tocat sau 1 lingură busuioc uscat
4 ouă
sare
Pune hârtie de copt într-o tavă. Topeşte uleiul într-o cartiţă, adaugă apa şi când începe să clocotească dă deoparte. Încorporează făina, pudra de ardei iute, sare şi amestecă până se omogenizează. Pune cratiţa din nou pe foc şi mixează până aluatul se desprinde de margini. Ia cratiţa de pe foc, pune brânza, parmezanul, busuiocul şi ouăle, unul câte unul, amestecând până se încorporează. Ia câte o lingură de aluat şi pune-l în tavă, lăsând loc între gogoşele. Udă mâinile şi dă-le o formă uşor rotundă. Dacă vrei, poţi presăra pe deasupra parmezan şi busuioc.
Dă tava la cuptor până gogoşile se rumenesc.
Sursa foto http://authenticsuburbangourmet.blogspot.ro