Guguluf cu fructe uscate

guguluf cu fructe uscate jpeg

Poţi face doar un aluat simplu de pandişpan sau îi poţi da un aer deosebit cu aceste fructe uscate

Ingrediente (1 guguluf)

250 g făină 125 g zahăr 1/2 praf de copt 125 ml lapte 2 ouă 100 g unt 1 pliculeţ zahăr vanilat coajă rasă de lămâie fructe uscate unt, pentru uns forma ciocolată topită

Mod de preparare

Mixezi zahărul cu untul şi cu zahărul vanilat. Când amestecul devine pufos adaugi, pe rând, şi ouăle. Încorporezi, alter-nativ, în fir subţire, laptele şi făina combinată, în prealabil, cu praful de copt. Amesteci uşor, cu o paletă, de jos în sus. Tai fructele uscate şi le încorporezi împreună cu coaja de lămâie în aluat. Ungi o formă cu unt şi torni aluatul. Coci, în cuptorul încins, până când trece testul scobitorii. Decorezi guguluful cu ciocolată topită.