Îngheţată cu cremă de brânză

Dacă ai încercat toate variantele de îngheţată cu fructe, astăzi îţi propunem ceva noi, îngheţată cu cremă de brânză!
De ce ai nevoie pentru îngheţată cu cremă de brânză
Pentru îngheţată
170 g cremă de brânză, simplă
200 g iaurt grecesc
350 g lapte condensat
zeama de la ½ de lămâie
100 g zahăr
2 linguriţe esenţă de vanilie
Pentru sos
400 g zmeură
2 linguri zahăr
zeama de la ½ de lămâie
Cum se prepară îngheţata cu cremă de brânză
Pentru sos, pui toate ingredientele într-o cratiţă, pe foc mic. Când s-a înmuiat zmeura, o pasezi până capătă consistenţa unui gem. Laşi sosul să fiarbă, amestecând constant până când scade la jumătate. Îl dai deoparte şi-l laşi la răcit.
Pentru îngheţată, pui toate ingredientele în blender şi le amesteci până se omogenizează. Dai compoziţia la rece 1-2 ore, după care torni jumătate din ea într-un tavă de chec, o parte din sos, restul de compoziţie şi din nou sos. Dai îngheţata la congelator pentru câteva ore.
Sursa foto http://reciperunner.com