Îngheţată de căpşuni

med104695 0609 strawberry vert jpeg

Îngheţata de căpşuni preparată în casă este perfectă pentru zilele călduroase de vară.

Ingrediente:

8 gălbenuşuri de ou o cană şi jumătate de zahăr un sfert de linguriţă de sare 2 căni de lapte 4 căni de căpşuni tăiate 2 căni de frişcă

Mod de preparare:

Amestecaţi într-o crăticioară, gălbenuşurile de ou, zahărul şi sarea. Adăugaţi gradual şi laptele. Se lasă pe foc mediu timp de 10 minute, amestecând constant.

Amestecaţi căpşunile cu zahărul şi frişca şi aşezaţi-le în cupele pentru îngheţată. Turnaţi compoziţia din crăticioară peste. Se lasă inghetata de capsuni la frigider timp de 3-4 ore.

Prajitura frageda cu mere

Prajitura frageda cu mere

Inghetata de casa fara ou

Inghetata de casa fara ou

Prajitura pufoasa cu struguri

Prajitura pufoasa cu struguri

Sursa: marthastewart.com