Îngheţată de piersici cu gem de zmeură

Combinaţia de îngheţată de piersici dulce cu gem de zmeură uşor acrişor va transforma această îngheţată într-un festin culinar.
De ce ai nevoie pentru îngheţată de piersici cu gem de zmeură
400 ml lapte
4 linguri amidon
250 ml smântână
150 g zahăr
1 praf de sare
3 linguri cremă de brânză
1 linguriţă esenţă de vanilie
100 g gem de piersici
100 g gem de zmeură
Cum se prepară îngheţata de piersici cu gem de zmeură
Combini 50 ml lapte cu amidonul şi amesteci până se omogenizează. Separat, combini restul de lapte cu smântâna, zahărul şi sarea. Pui pe foc până când începă să fiarbă, după care adaugi compoziţia cu amidon. Aşezi din nou pe foc, amestecând până se îngroaşă. Dai deoparte şi adaugi crema de brânză şi vanilia. Amesteci până se omogenizează, după care pui gemul de piersici. Amesteci din nou. Pui îngheţata într-un vas şi adaugi gemul de zmeură, amestecând doar de 2-3 ori. Dai îngheţata la rece peste noapte.
Sursa foto http://camillestyles.com/