Îngheţată pe băţ, din doar 4 ingrediente - Reţeta pas cu pas

inghetata pe bat jpeg

În doar 20 de minute vei reuşi să prepari o îngheţată delicioasă, însă va trebui să aştepţi cel puţin 4 ore până când se va întări bine în congelator.

Ingrediente

425 g mandarine, scurse 10 g zahăr vanilat 80 g iaurt cu un conţinut mare de grăsime 50 ml smântână pentru frişcă

Mod de preparare

Scurgi mandarinele şi le pasezi într-un vas, cu ajutorul blenderului, împreună cu zahărul vanilat.

image

Încorporezi iaurtul natural şi amesteci.

image

Baţi frişca până devine o spumă tare şi o încorporezi în compoziţia de îngheţată.

image

Dacă ai forme de îngheţată, le umpli pe toate cu compoziţia omogenă. Dacă nu, le pui într-un recipient din plastic şi le dai la congelator cel puţin 4-5 ore şi din când în când, amesteci cu o furculiţă, ca să nu se formeze cristale de gheaţă.

Sursa + foto: kitchenstories.io

kitchenstories.io



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg