Inimă de ciocolată

Ce surpriză poate fi mai dulce pentru jumătatea ta, decât o inimă din ciocolată?
De ce ai nevoie pentru inima de ciocolată
170 g cremă de brânză, la temperatura camerei
250 g zahăr pudră
1 lingură esenţă de vanilie
¼ cană cacao
2 linguri unt la temperatura camerei
250 ml smântână dulce
Sos de zmeură, opţional
Cum se prepară inimile de ciocolată
Pune folie alimentară în două tăvi în formă de inimă. Combină jumătate din cantitatea de smântână cu untul şi pune-le pe baie de aburi până se topesc. Adaugă cacaua şi bate bine până se încorporează. Mixează crema de brânză cu zahărul pudră şi esenţa de vanilie. Adaugă crema de cacao şi restul de smântână şi după ce s-au omogenizat, torni crema în forme, pe care le dai la frigider pentru cel puţin 8 ore. Înainte să serveşti inimă din ciocolată, adaugi dacă vrei sos de zmeură.
Tartă cu dovleac şi ciocolată albă
Tartă cu dovleac şi ciocolată albă
Sursa foto http://www.thatskinnychickcanbake.com