Jeleu de mere

jeleu jpeg

Desertul potrivit, la timpul potrivit!

Ingrediente: 4 kg mere 2 lămâi 2 kg zahăr

Cureţi merele de coajă, le tai în patru şi le pui într-un vas cu apă şi zeama unei lămâi. Apoi, adaugi la fiert mere. După ce au fiert, conţinutul rezultat îl strecori cu ajutorul unei site. În acest timp, cureţi vasul în care au fost şi pui înapoi sosul de mere. Adaugi zahărul şi fierbi până se îngroasă siropul. Pentru gust, adaugi o coajă de lămâie pe care ulterior o scoţi.

Pui jeleu în borcane!



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg