<< Turnuleţe >> cu mozzarella şi vinete
Încearcă această reţetă şi vei descoperi savoarea bucătăriei italiene.
Ingrediente: 1-2 punguliţe de mozzarella în zer 1-2 vinete busuioc verde ulei de măsline sare piper
Speli vinetele sub jet de apă, le îndepărtezi codiţele şi le tai felii rotunde. Le dai cu sare şi le laşi puţin la frigider. Le scoţi, le ştergi în şerveţele absorbante, le ungi cu ulei, şi le pui pe grătar pentru 5 minute pe o parte şi 5 pe cealaltă parte. Potriveşti de sare şi piper şi le laşi puţin să respire.
Tai feliuţe rotunde de brânză mozzarella şi începi să formezi turnuleţe. Pui o felie de vânătă, o felie de brânză mozzarella, o frunză de busuioc verde şi tot aşa până termini ingredientele.
Dificultate mică
4 porţii
Timp de preparare: 20’