Macaroane cu brânză

Brânza de oaie proaspătă poate fi păstrată o săptămână la frigider, într-o cutie închisă ermetic sau învelită în hârtie. Brânza de oaie uscată se păstrează timp de câteva săptămâni la frigider, împachetată în hârtie de uz alimentar. Am avut şi noi în frigider o bucată de brânză de oaie şi am preparat nişte delicioase macaroane cu brânză.
Macaroane cu brânză - Ingrediente
300 g macaroane 3 ouă 200 g brânză de vaci proaspătă 150 g brânză de oi 1 praf de nucşoară rasă 1 praf de piper proaspăt măcinat 2 linguri unt 2 linguri pesmet 200 g caşcaval afumat
2-3 roşii cherry
frunze de rucola
Macaroane cu brânză - Mod de preparare
Fierbi macaroanele al dente în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj, le strecori şi le aşezi într-un castron mare. Separat, razi brânza de oi, o amesteci cu brânza de vaci bine scursă, gălbenuşurile, nucşoara şi piper măcinat, după gust. Amesteci compoziţia cu macaroanele, adaugi albuşurile bătute spumă tare şi torni totul într-o formă termorezistentă unsă cu unt şi tapetată cu pesmet. Introduci forma la cuptor pentru 30 de minute, o scoţi şi acoperi budinca cu felii subţiri de caşcaval afumat. O mai laşi la cuptor
10 minute. Decorezi macaroanele cu brânză cu frunze de rucola şi roşii cherry.