Macaroane cu nuci

macaroane cu nuci jpeg

Ne gândim de mult timp să vă propunem această reţetă simplă şi iată că azi a venit rândul ei.

Ai nevoie de

1 pachet de macaroane 6 căţei de usturoi 200 g caşcaval ras 200 g nuci 2 linguri ulei câteva fire de pătrunjel tocat sare piper

Mod de preparare

Rupi macaroanele şi le pui la fiert în apă clocotită cu sare. Le ţii conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Le strecori şi le laşi deoparte. Păstrezi o cană din apa în care au fiert.

Cureţi şi zdrobeşti usturoiul. La fel procedezi şi cu nucile. Încingi uleiul şi pui usturoiul. Îl laşi să se călească puţin. Ai grijă să nu se ardă pentru că devine amar.

Adaugi nucile, amesteci şi pui pastele fierte în tigaie. Guşti şi, dacă vrei, potriveşti de sare şi piper, pui puţin pătrunjel şi torni din apa păstrată. Amesteci să se combine aromele, presari caşcavalul şi opreşti focul.