Macrou cu ceapă

macrou cu ceapa jpeg

Un peşte ieftin dar foarte gustos este macroul. De asta ne şi place atât de mult.

Ingrediente

1 kg macrou 300 ml apă 150 ml oţet 50 ml ulei de măsline 1 linguriţă sare 1 ceapă 1 linguriţă boabe de muştar

Mod de preparare

Cureţi peştele de intestine, îndepărtezi capul şi-l speli cu apă ­rece. Pui la fiert apa cu oţetul, uleiul, sarea, ceapa şi morcovul tăiate rondele şi condimentele. Laşi să clocotească cinci minute, apoi dai amestecul la răcit. Pui într-un vas macroul, torni amestecul cu oţet , adaugi câteva felii de lămâie, acoperi ermetic vasul şi laşi la frigider minimum două zile.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg