Mâncare de post cu anghinare

Iar eşti pe fugă şi invitaţii aproape că au ajuns la cină? Prepară această reţetă de mâncare de post cu anghinare şi vei ieşi imediat din încurcătură.
Dificultate mică Preparare 50′ Pentru 2 porţii
Ingrediente pentru mâncare de post cu anghinare
2 cartofi
1 anghinare mică
7-8 măsline
3 linguri ulei de măsline
150 g tofu
pătrunjel şi tarhon
piper
sare
Mod de preparare pentru mâncare de post cu anghinare
Fierbi cartofii în coajă, îi scurgi, îi cureţi de coajă şi îi tai cuburi. Anghinarea o cureţi şi o fierbi separat în apă cu sare (o poţi găsi şi la conservă). Nu trebuie să se înmoaie foarte tare. Pui anghinarea tăiată bucăţi în uleiul încins, cartofii cubuleţe, măslinele, potriveşti gustul de sare şi piper şi amesteci uşor. Opreşti focul, adaugi tofu tăiat cubuleţe, presari pătrunjel şi tarhon tocate fin şi laşi să stea un minut ca să se combine aromele, apoi serveşti mâncarea de post cu anghinare.