Mic dejun cu ou şi spanac
![ou cu spanac jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-f/f789cbfe-7b41-4291-b12e-df10e21145c3/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D750%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Începe dimineaţa în forţă cu un mic dejun delicios cu ou şi spanac.
Ingrediente pentru mic dejun cu ou şi spanac
1 bachetă franţuzească
4-5 ouă
500 g spanac
parmezan ras, după gust
sare
piper
Mod de preparare – Mic dejun cu ou şi spanac
Preîncălzeşti cuptorul la 180 °C. Tai bagheta în 4 sau 5 bucăţi egale. Le scobeşti cu grijă în interior, păstrând doar puţin miez, apoi le pui într-o tavă pe verticală.
Spargi câte un ou în fiecare felie de pâine. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptor 10-15 minute. Speli bine spanacul, îl scurgi şi îl usuci. Îl căleşti într-o tigaie 1-2 minute, până se înmoaie, apoi îl presari cu parmezan. Serveşti cu ou.