Miniprăjituri cu cireşe, deliciul lunii iunie

prajitura jpeg

Aceste prăjituri vor deveni repede unul dintre deserturile tale preferate. Dacă în timpul verii poţi folosi cireşe proaspete, iarna le poţi înlocui cu dulceaţă.

De ce ai nevoie pentru miniprăjituri cu cireşe

Pentru blat

200 g migdale

4 albuşuri

150 g zahăr

Pentru cremă

200 g frişcă

200 g cremă de brânză

50 g zahăr

coaja de la o lămâie verde

cireşe

Cum se prepară miniprăjiturile

Mixezi migdalele până când se mărunţesc şi capătă aspectul unei făini. Baţi albuşurile spumă tare cu zahărul, apoi încorporezi migdalele. Tapetezi o tavă cu hârtie de copt şi aşezi pe ea blaturile de migdale, având forma unei cercuri. Ţii la cuptor până când blaturile se rumenesc uşor.

Mixezi crema de brânză cu zahărul, adaugi frişca bătută şi omogenizezi. Ungi fiecare blat cu cremă, presari coajă de lămâie rasă şi aşezi cireşe fără sâmburi.

Sursa http://cuisinejosephine.com/

http://cuisinejosephine.com/