Miniprăjituri cu cireşe, deliciul lunii iunie

prajitura jpeg

Aceste prăjituri vor deveni repede unul dintre deserturile tale preferate. Dacă în timpul verii poţi folosi cireşe proaspete, iarna le poţi înlocui cu dulceaţă.

De ce ai nevoie pentru miniprăjituri cu cireşe

Pentru blat

200 g migdale

4 albuşuri

150 g zahăr

Pentru cremă

200 g frişcă

200 g cremă de brânză

50 g zahăr

coaja de la o lămâie verde

cireşe

Cum se prepară miniprăjiturile

Mixezi migdalele până când se mărunţesc şi capătă aspectul unei făini. Baţi albuşurile spumă tare cu zahărul, apoi încorporezi migdalele. Tapetezi o tavă cu hârtie de copt şi aşezi pe ea blaturile de migdale, având forma unei cercuri. Ţii la cuptor până când blaturile se rumenesc uşor.

Mixezi crema de brânză cu zahărul, adaugi frişca bătută şi omogenizezi. Ungi fiecare blat cu cremă, presari coajă de lămâie rasă şi aşezi cireşe fără sâmburi.

Sursa http://cuisinejosephine.com/

http://cuisinejosephine.com/



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg