Minitarte cu ceapă verde şi brânză de capră

Pariem că nu ţi-a trecut prin cap că ai putea prepara nişte minitarte cu ceapă verde şi brânză de capră pentru tine şi pentru toţi cei dragi. Noi îţi garantăm succesul acestei reţete, aşa că o poţi încerca.
Minitarte cu ceapă verde şi brânză de capră - Ingrediente
250 g făină 130 g unt un praf de sare 2 ouă
2 legături de ceapă verde
2 căţei de usturoi
1 lingură de unt
4 ouă
130 g brânză rasă de capră
100 g smântână
sare
piper
Minitarte cu ceapă verde şi brânză de capră - Mod de preparare
Prepari un aluat din făină, unt, ouă şi sare. După ce-l frămânţi, îl înveleşti în folie de plastic şi îl dai la frigider pentru 30 de minute.
Separat, prepari umplutura. Speli ceapa verde şi o toci mărunt. La fel procedezi şi cu usturoiul. Le căleşti în unt şi le laşi să se răcorească. Apoi, adaugi în amestec brânza, ouăle, smântâna şi potriveşti de sare şi piper.
Pui aluatul în formele de minitarte, le umpli cu compoziţia de brânză cu ceapă verde şi le dai la cuptor. Le laşi până când se rumenesc şi le scoţi.