Minitarte cu ceapă verde şi brânză de capră

minitarte cu ceapa verde si branza de capra jpeg

Pariem că nu ţi-a trecut prin cap că ai putea prepara nişte minitarte cu ceapă verde şi brânză de capră pentru tine şi pentru toţi cei dragi. Noi îţi garantăm succesul acestei reţete, aşa că o poţi încerca.

Minitarte cu ceapă verde şi brânză de capră - Ingrediente

250 g făină 130 g unt un praf de sare 2 ouă

2 legături de ceapă verde

2 căţei de usturoi

1 lingură de unt

4 ouă

130 g brânză rasă de capră

100 g smântână

sare

piper

Minitarte cu ceapă verde şi brânză de capră - Mod de preparare

Prepari un aluat din făină, unt, ouă şi sare. După ce-l frămânţi, îl înveleşti în folie de plastic şi îl dai la frigider pentru 30 de minute.

Separat, prepari umplutura. Speli ceapa verde şi o toci mărunt. La fel procedezi şi cu usturoiul. Le căleşti în unt şi le laşi să se răcorească. Apoi, adaugi în amestec brânza, ouăle, smântâna şi potriveşti de sare şi piper.

Pui aluatul în formele de minitarte, le umpli cu compoziţia de brânză cu ceapă verde şi le dai la cuptor. Le laşi până când se rumenesc şi le scoţi.