Minitarte cu roşii şi brânză

Aperitiv perfect pentru orice ocazie aceste minitarte sunt absolut delicioase.
Ingrediente
Pentru aluat 500 g făină 175 g unt 2 ouă 150 ml apă călduţă 1 linguriţă rasă sare
200 g şuncă
20 roşii cherry
200 g telemea de capră
50 g unt
1 legătură de pătrunjel verde pentru decor
Cum se prepară
Din ingredientele menţionate, se prepară un aluat omogen, elastic, care se înfăşoară într-o folie şi se lasă la rece circa 30 de minute. Se împarte aluatul în şase părţi egale, se întind şase foi subţiri, cu care se tapetează şase forme mici de tartă unse cu ulei. Se taie şunca fâşii, brânza se trece pe răzătoare şi se repartizează în părţi egale în tarte. Se mai adaugă 3-4 roşii cherry, întregi sau tăiate pe jumătate, şi câte un cubuleţ de unt. Se introduc tartele în cuptorul preîncălzit şi se coc circa 35 de minute. Se servesc calde, garnisite cu crenguţe de pătrunjel verde.