Negresă cu gem de prune

negresa gem prune jpeg

Negresa se poate prepara în diverse feluri. Simplă sau umplută cu ceva. De data aceasta vă propunem o negresă cu gem de prune.

Ingrediente pentru negresă cu gem de prune

1 borcan gem de prune 200 ml ulei 150 g zahăr 250 ml apă minerală 1 lingură bicarbonat 500 g făină 4 linguri cacao 100 g nucă mărunţită 2 linguri esenţă de rom 1 lingură zeamă de lămâie

300 g zahăr pudră

apă

2 linguri zeamă de lămâie

Mod de preparare pentru negresă cu gem de prune

Amesteci zahărul cu uleiul până se topeşte, după care torni apa minerală, esenţa de rom, cacaua, bicarbonatul stins cu zeamă de lămâie, nuca şi gemul. Omogenizezi ingredientele,

după care încorporezi puţin câte puţin făina. Torni compoziţia într-o tavă cu hârtie de copt şi o dai la cuptor până trece testul scobitorii. Nu deschide cuptorul în timpul coacerii, deoarece rişti să ţi se lase prăjitura.

Pentru glazură, combini într-un castron zahărul cu zeama de lămâie şi apă, atât cât să obţii o cremă maleabilă, care se întinde fără să curgă. După ce s-a răcit negresa cu gem de prune, întinzi glazura.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg