Negresă cu vin roşu

Dacă vrei să prepari o negresă mai specială, ce spui de varianta de negresă cu vin roşu?
De ce ai nevoie pentru negresă cu vin roşu
¾ pahar vin roşu
½ cană merişoare uscate
½ cană făină
100 g unt
300 g ciocolată neagră sau cu lapte
3 ouă
1 praf de sare
150 g zahăr
4 linguri cacao
½ cană nuci sfărâmate
Cum se prepară negresa cu vin roşu
Amestecă merişoarele cu vinul şi lasă-le la hidratat 30 de minute. Dă drumul la cuptor. Amestecă făina cu sare. Topeşte pe baie de aburi ciocolata şi untul, dă deoparte şi adaugă ouăle unul câte unul. Încorporează zahărul, cacaua şi făina. La final torni vinul, pui merişoarele şi nucile. Pune compoziţia într-o tavă cu hârtie de copt şi dă-o la cuptor până trece testul scobitorii. Las-o să se răcorească înainte să o scoţi din tavă.
Sursa foto http://cookienameddesire.com