Negresă picantă

Se spune că ciocolata este mult mai aromată când adaugi în ea un praf de piper sau de boia. Aşadar, îţi dai seama cât de bună este această negresă picantă?
De ce ai nevoie pentru negresă picantă
250 g făină
1 linguriţă praf de copt
1 praf de sare
1 linguriţă scorţişoară
½ linguriţă piper
100 g unt
300 g ciocolată neagră
5 linguri cacao
200 g zahăr
2 ouă
50 ml lapte
1 linguriţă esenţă de vanilie
Cum se prepară negresă picantă
Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie în tavă. Combini făina cu praful de copt, sarea, scorţişoara şi piperul. Topeşti untul cu ciocolata, adaugi cacaua şi amesteci până se omogenizează, după care dai deoparte. Încorporezi esenţa de vanilie, laptele şi ouăle. După ce s-au omogenizat pui făina. Torni compoziţia într-o tavă şi o dai la cuptor până trece testul scobitorii. Laşi negresa să se răcească înainte să o porţionezi.
Sursa foto http://portandfin.com