Omletă cu şuncă şi legume

Pentru un mic dejun în familie la sfârşit de săptămână această omletă consistentă este exact ceea ce ai nevoie.
Ingrediente
3 cartofi potriviţi 200 g boabe de mazăre proaspătă 100 g şuncă 100 g caşcaval 6 ouă 2 linguri ulei măsline sare piper
Cum se prepară
Se fierb cartofii cu tot cu coajă în apă cu puţină sare, se scurg, se curăţă de coajă şi se taie felii groase. Separat, se fierb boabele de mazăre în puţină apă cu sare, apoi se scurg. Se bat ouăle într-un castron, se adaugă feliile de cartofi, şunca tăiată cubuleţe, caşcavalul tăiat fâşii, boabele de mazăre bine scurse, sare şi piper, după gust. Se unge cu ulei o formă rotundă de teflon, se toarnă compoziţia cu ouă şi se introduce la cuptor, la foc mic, până când ouăle se încheagă şi se rumeneşte. Se serveşte imediat.