Omletă gustoasă cu brânză şi bacon

Micul-dejun este foarte important pentru a începe o nouă zi în forţă aşa că, poţi încerca această reţetă gustoasă de omletă cu brânză şi bacon, pentru întreaga familie.
De ce ai nevoie pentru a pregăti omleta cu brânză şi bacon
700 g cartofi, fară coajă
2 linguri ulei de măsline
200 g bacon, feliat
1 legatură ceapă verde
4 ouă
250 g brânză
piper, după gust
sare, după gust
Cum prepari omleta cu brânză şi bacon
Tai cartofii cubuleţe. Încălzeşti uleiul într-o tigaie, la foc mediu. Găteşti cartofii până se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Adaugi baconul şi laşi pe foc încă 10 minute. Pui deasupra ouale şi brânza, în sucul lăsat de cartofi şi faşiile de bacon. Serveşti imediat.
Varianta la cuptor:
Încălzeşti cuptorul la 200 de grade. Pui cartofii într-o tavă potrivită şi laşi la făcut 30 de minute. Adaugi baconul pentru încă 10 minute, până devine crocant. La final, aşezi deasupra ouăle şi brânza şi serveşti imediat ce s-au făcut.
Sursa http://cafedelites.com