Orez cu parmezan

orez cu parmezan jpeg

Dacă te-ai săturat de clasicul pilaf, azi îţi propunem o reţetă nouă, orez cu parmezan.

De ce ai nevoie pentru orez cu parmezan

4 linguri unt

½ ceapă

3 căţei de usturoi

300 g orez cu bobul lung

500 ml supă de pui

250 ml lapte

100 g parmezan

Cum se prepară orez cu parmezan

Topeşti untul în tigaie şi căleşti ceapa tocată până devine sticloasă. Adaugi usturoiul pisat şi orezul şi ţii pe foc un minut. Torni laptele şi supa de pui, acoperi şi laşi să se înmoaie orezul. Dacă mai este nevoie, mai adaugi supă. Nu amesteca foarte des ca să nu zdrobeşti boabele de orez. Dai deoparte, adaugi parmezanul ras şi amesteci. Serveşti simplu sau drept garnitură.

Credit foto: http://spicysouthernkitchen.com

http://spicysouthernkitchen.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg