Orez cu parmezan
Dacă te-ai săturat de clasicul pilaf, azi îţi propunem o reţetă nouă, orez cu parmezan.
De ce ai nevoie pentru orez cu parmezan
4 linguri unt
½ ceapă
3 căţei de usturoi
300 g orez cu bobul lung
500 ml supă de pui
250 ml lapte
100 g parmezan
Cum se prepară orez cu parmezan
Topeşti untul în tigaie şi căleşti ceapa tocată până devine sticloasă. Adaugi usturoiul pisat şi orezul şi ţii pe foc un minut. Torni laptele şi supa de pui, acoperi şi laşi să se înmoaie orezul. Dacă mai este nevoie, mai adaugi supă. Nu amesteca foarte des ca să nu zdrobeşti boabele de orez. Dai deoparte, adaugi parmezanul ras şi amesteci. Serveşti simplu sau drept garnitură.
Credit foto: http://spicysouthernkitchen.com