Ouă coapte în sos, reţeta italiană pas cu pas FOTO

oua copate in sos jpeg

În locul clasicei omlete, alege varianta de ouă închegate la cuptor în sos, după reţeta italiană, cu care te poţi răsfăţa la micul dejun.

Ingrediente

250 g sos de roşii marinara

4 ouă

60 ml lapte cu puţină grăsime

30 g caşcaval, ras

2 linguriţe parmezan, ras

frunze de busuioc, după gust

sare

piper

ulei

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 220 °C. Ungi două vase termorezistente cu puţin ulei. Le umpli cu sosul de roşii, în mod egal.

image

Spargi câte două ouă în fiecare.

image

Adaugi laptele, caşcavalul şi parmezanul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

image

Dai la cuptor, aproximativ 10 minute, în funcţie de cât de moi vrei să iasă ouăle.

image

Serveşti cu frunze de busuioc.

Sursa http://damndelicious.net