Ouă coapte în sos, reţeta italiană pas cu pas FOTO

oua copate in sos jpeg

În locul clasicei omlete, alege varianta de ouă închegate la cuptor în sos, după reţeta italiană, cu care te poţi răsfăţa la micul dejun.

Ingrediente

250 g sos de roşii marinara

4 ouă

60 ml lapte cu puţină grăsime

30 g caşcaval, ras

2 linguriţe parmezan, ras

frunze de busuioc, după gust

sare

piper

ulei

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 220 °C. Ungi două vase termorezistente cu puţin ulei. Le umpli cu sosul de roşii, în mod egal.

image

Spargi câte două ouă în fiecare.

image

Adaugi laptele, caşcavalul şi parmezanul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

image

Dai la cuptor, aproximativ 10 minute, în funcţie de cât de moi vrei să iasă ouăle.

image

Serveşti cu frunze de busuioc.

Sursa http://damndelicious.net



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg