Ouă coapte în sos, reţeta italiană pas cu pas FOTO
În locul clasicei omlete, alege varianta de ouă închegate la cuptor în sos, după reţeta italiană, cu care te poţi răsfăţa la micul dejun.
Ingrediente
250 g sos de roşii marinara
4 ouă
60 ml lapte cu puţină grăsime
30 g caşcaval, ras
2 linguriţe parmezan, ras
frunze de busuioc, după gust
sare
piper
ulei
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 220 °C. Ungi două vase termorezistente cu puţin ulei. Le umpli cu sosul de roşii, în mod egal.
Spargi câte două ouă în fiecare.
Adaugi laptele, caşcavalul şi parmezanul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Dai la cuptor, aproximativ 10 minute, în funcţie de cât de moi vrei să iasă ouăle.
Serveşti cu frunze de busuioc.
Sursa http://damndelicious.net