Pâine cu dovleac şi ciocolată

Fie că o alegi în loc de mic dejun, ca şi gustare uşoară sau un desert pe care îl serveşti invitaţilor la masă, pâinea cu dovleac şi ciocolată este foarte gustoasă şi simplu de preparat.
De ce ai nevoie pentru a pregăti pâine cu dovleac şi ciocolată
250 g făină
5 g praf de copt
scorţişoară, după gust
sare, după gust
5 ouă, bătute
280 ml ulei vegetal
430 g dovleac copt
400 g zahăr
85 g praf budincă de vanilie
175 g fulgi sau chipsuri de ciocolată
Cum pregăteşti pâinea cu dovleac şi ciocolată
Încălzeşti cuptorul la 190 de grade. Într-un bol amesteci făina, praful de copt, scorţişoara şi sare, după gust. Într-un alt vas, mixezi ouăle, uleiul şi dovleacul, tăiat bucăţele. Adaugi zahărul şi praful de budincă, până se încorporează bine.
Torni treptat făina peste compoziţia cu dovleac. Presari peste fulgii de ciocolată. Pui amestecul în două tăvi speciale. Dai la cuptor 40-45 de minute, sau până trece testul scobitorii. Serveşti după ce s-a răcit puţin.
Sursa http://deliciouslysprinkled.com