Pâine cu măsline

O mâncare delicioasă se poate bucura oricând de o felie de pâine la fel de gustoasă!
Ingrediente
600g făină integrală
350ml apă minerală
1 plic de drojdie uscată
2 linguri ulei de măsline
100g măsline verzi
1 linguriţă zahăr
1 linguriţă sare
1 linguriţă miere
Mod de preparare: Amesteci drojdia cu zahărul şi o lingură de făină, puţină apă minerală până se formează un aluat care trebuie să stea la crescut, 30 de minute. Amesteci aluatul dospit cu restul de făină, uleiul de măsline, o linguriţă, de sare, o linguriţă de miere, restul de apa minerală şi frămânţi până obţii un aluat omogen pe care îl laşi să, crească o oră.Încorporezi în aluat măslinele, fără sâmburi, întregi, apoi modelezi o pâine, o crestezi cu un cuţit deasu, pra, o aşezi într-o formă unsă cu unt sau ulei şi o laşi la crescut circa 45 de minute, acoperită cu un prosop.Introduci pâinea în cuptorul bine încălzit şi o, laşi să se coacă aproximativ 45 de minute, până se rumeneşte frumos.