Pappardele de casă

paste de casa jpeg

Despre pappardele se spune că se numără printre cele mai gustoase paste. Pot fi servite cu sos alb, ciuperci sau cu orice alt sos doreşti.

De ce ai nevoie pentru pappardele de casă

200 g făină şi 2 linguri

5 linguri griş

3 ouă

3 gălbenuşuri

Cum se prepară pappardele de casă

Amesteci făina cu grişul. Baţi ouăle cu gălbenuşurile până se omogenizează. Încorporezi treptat ouăle peste făină, frământând până se omogenizează, iar aluatul nu se mai ţine de degete. Îl înfăşori în folie şi-l ţii la temperatura camerei 30 de minute. Împarţi aluatul în trei bucăţi egale. Întinnzi fiecare bucată de aluat cât mai subţire. O împarţi în jumătate şi o rulezi. Tai fiecare jumătate de ruladă în bucăţi de aproximativ 1 cm, le derulezi şi le dai prin cele două linguri de făină. Laşi pappardelele la uscat puţin. Dacă le fierbi proaspetele sunt gata în maxim 3 minute, decât clocoteşte apa.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg